TEC SIDEMOUNT

Att ha mer än en tank är en förutsättning för teknisk dykning.
Med Tec Sidemount Diver-kurs kan du tillämpa det du lär dig på andra TecRec-kurser.

Beskrivning

Om du har tittat på teknisk dykning inser du att tekniska dykare alltid bär mer än en tank. Sidemount är ett allt mer populärt sätt att konfigurera flera cylindrar för teknisk dykning. Du kan gå in i den tekniska dykvärlden med Tec Sidemount Diver kursen och tillämpa det du lär dig på andra TecRec kurser. Din instruktör kan erbjuda att integrera denna kurs med kurserna Tec 40Tec 45 eller Tec 50.

Observera att kvalificerade certifieringar från andra dykutbildningsorganisationer kan ansöka – fråga din Tec Sidemount Instructor.

Innehåll

Du lär dig om fördelarna med dykning med en sidmonterad konfiguration och hur du ställer in en tec sidemount sele. Du får praktiskt träning under ett dyk i lugnt vatten och fyra dyk i öppet hav där du börjar med två dykflaskor och lägger till minst ytterligare två, kanske till och med upp till sex sidmonterade cylindrar.

Pris

5 500 kr
Kurspriset ger dig ett certifikat. Gaskostnader tillkommer.

Datum

Kursen genomförs löpande och det är bara att kontakta oss för att boka eller få svar på dina frågor!

Viktigt!

Om du är en PADI Advanced Open Water Diver, minst 18 år gammal och har minst 30 loggade dyk, kan du anmäla dig till en Tec Sidemount Diver kurs. Vi rekommenderar att du också har en PADI Enriched Air Diver certifiering.

För att kunna genomföra kursen behöver du egen dykutrustning, kontakta oss gärna om du behöver hjälp med val av utrustning. Vi säljer också dykutrustning och ger dig gärna ett förslag.

Andra kurser

Sidemount

Boat Diver

Tec 45