KONTAKT

Om oss

Malmö Dykskola är precis vad vi heter, en skola som utbildar dykare och där du får möjlighet att komma i kontakt med andra dykare och utveckla din dykning oavsett tidigare erfarenhet.  Våra duktiga instruktörer är engagerade och har tillsammans över 80 års erfarenhet av dykning i varierande förhållande och miljöer.

Vårt motto är att det skall vara kul att ta dykcertifikat, gå dykkurser och att det sker under trygga och säkra förhållande. Vi ser fram emot att följa dina framsteg som dykare och att få vara en del av din fortsatta utveckling mot nya mål och dykcertifikat! Vi sätter alltid elevens behov först!

Vart finns vi?

Malmö Dykskola finns i Malmö, Limhamn på strandgatan.

Vi sätter stort värde i att kunna samarbeta med DK Fenan som är en förening för sportdykare. Du som elev får på så vis möjlighet att fortsätta dyka, utveckla dina färdigheter och ta del av andras erfarenheter i en härlig miljö med andra dykare efter din certifiering. – Kan det bli bättre?

Häng med, dyk med oss! 

Våra instruktörer

Patrik Tuvesson

PADI Master Scuba Diver Trainer
📧Kontakta mig

Jag trivs bäst i vattnet. Jag har varit tävlingssimmare, ytbärgare i flygvapnet och jag tog mitt första dykcertifikat 1990. Det har blivit dykning i nästan alla världens hav och som tur är så finns det mycket mer att upptäcka. 

När jag dyker för min egen del så blir det vrakdykning eller undervattensfotografering. Men många av mina dyk är för att lära ut dykfärdigheter. Jag undervisar i två olika dykorganisationer, PADI och SwedTech. 

Jag hoppas att vi träffas snart så att jag kan hjälpa dig!

Martin Palmqvist

PADI Master Scuba Diver Trainer
📧Kontakta mig

Jag är en glad utomhusperson. Trivs bäst ute i naturen och gärna under ytan. Har alltid älskat att gå på äventyrliga upptäcktsfärder och i havet finns så mycket att upptäcka! 

Började dyka år 2000 och eftersom jag gärna reser har jag sedan dess hunnit uppleva mycket både på land och under ytan. Gillar all dykning men får jag välja blir det undervattensfotografering av det allra minsta man kan hitta. När jag inte dyker jobbar jag som skolledare och lärare på en gymnasieskola i Lund som jag äger och driver sedan 2006.

Har jobbat med undervisning främst för barn och ungdomar sedan 1990. Att få dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter till fler människor är det bästa man kan få göra!

Patrik Gustavsson

PADI Master Scuba Diver Trainer
📧Kontakta mig

Jag är en dyktokig IT kille som tar varje chans att komma i vattnet och under ytan, om än bara för ett kort och grunt dyk. Dyker lika gärna i kallt och grumligt vatten som i varmt och klart. Det har blivit en hel del dykresor där jag fått uppleva världens olika hav och djurliv vilket är helt fantastiskt. 

När jag inte dyker för min egen skull så finns det inget roligare och mer givande än att utbilda nya dykare eller hjälpa redan certifierade dykare att utveckla sina färdigheter. Jag är aktiv instruktör här på Malmö Dykskola och utbildar i PADI kurser, allt från ”prova på dyk” till Divemaster nivå. Jag ser verkligen fram emot att vara med på just din utvecklingsresa inom dykning på någon av våra kurser.

Hoppas vi ses snart!

Rickard Handin

PADI Divemaster
📧Kontakta mig

Jag tackar nästan aldrig nej till att dyka. Djupt, grunt, kort eller länge spelar inte så stor roll.
Trivs bäst i de kalla gröna vatten vi har här hemma i Norden och den fantastiska dykning som just kallt vatten erbjuder, men tackar inte heller nej till Röda havets varma blå fauna. 

Arbetar till vardags som säljchef inom MedTech och har en mångårig klinisk bakgrund som narkossjuksköterska. Har under nästan hela mitt yrkesliv varit starkt engagerad i handledning, träning och coachning av kollegor och studenter.
I mitt nuvarande arbete är just coachning och pedagogiken kring det en mycket stor del.Jag hoppas jag får äran att vara en del av hur just Ni upptäcker vår fantastiska undervattensvärld.

Richard Sundstedt

PADI Course Director
📧Kontakta mig

För mig är dykning synonymt med glädje. Att som instruktör kunna förmedla denna glädje till andra är synonymt med dubbel glädje. 

Som PADI Course Director utbildar jag mestadels nya dykinstruktörer. Jag utbildar även PADI Tec dykning. 

Är intresserad av alla former av dykning men för tillfället känner jag störst glädje om jag får sätta på mig min “sidemount”-utrustning och dyka in i någon vacker grotta.

Fredrik Lövstad Waldegren

PADI Course Director
📧Kontakta mig

Jag blev certifierad som PADI Divemaster 1995 och utbildades till PADI Course Director 2004. Dykning och havet har alltid varit en passion från unga år och jag har arbetat heltid som dykcenterägare, dykcentermanager och instruktör i både Sverige samt flera år utomlands.

Med 5000+ dyk i bagaget och 1800 certifieringar på professionell nivå älskar jag fortfarande att hålla utbildningar och se mina elever utvecklas. Som tidigare anställd hos PADI (Sales Manager – Europe, Middle East & Africa, Regional Manager – Norden, Grekland & Cypern och Instructor Examiner) ser jag fram mot att dela med mig av erfarenheter i mina elevers fortsatta vandring i utbildningssystemet hos Malmö Dykskola.