ADVANCED OPEN WATER DIVER

Om du har genomfört Open Water Diver kursen och är sugen på fler utmaningar har du kommit till rätt sida! Advanced kursen avancerar dina dykkunskaper och bygger upp din trygghet genom att du utför olika Adventure dyk.

Beskrivning

Denna kursen ger dig en möjlighet att prova på olika intressen inom dykning, för att känna på vad som tilltalar dig. Varje Adventure dyk är samma som det första dyket i specialkursen med samma ämne. Advance kursen utvecklar dig som dykare och vi skriver in dyken i loggboken samt hittar nya sätt att ha kul under yta!

Du kommer att använda normal dykutrustning oftast kompletterad med nya hjälpmedel och verktyg. Nu blir en kompass en del av din normala dyk konfiguration. Du kommer också att ha special utrustning beroende på vilket typ av dyk du kommer att utföra med din instruktör.

Innehåll

Under denna kurs kommer du få möjligheten att utföra tre Adventure dyk där du kan påverka vilka det blir. Det finns två dyk som är obligatoriska under denna kurs och det är djupdyk och undervattens navigering.

Du kommer att lära dig använda en kompass samt att avgöra avstånd under ytan. För djupdykning kommer du att lära dig hur man planerar djupare dykning och vilka åtgärder man gör för att öka säkerheten.

Viktigt!

Du måste ha fyllt 12 år och vara en certifierad Open Water Diver för att gå Advanced Open Water kursen. Du behöver också vara van vid vatten och har grundläggande simkunskaper samt vara vid god hälsa.

Pris

4 000 kr
I kurspriset ingår teorimaterial, lån av dykutrustning och certifikat. Kostnader för båtdyk tillkommer.

Datum

Kursen genomförs löpande och det är bara att kontakta oss för att boka eller få svar på dina frågor!

Se kursschema för aktuella kursstarter

 

Andra kurser

Open Water Diver

Discover Scuba Diving

Scuba Diver