RESCUE DIVER

Om du är en Advanced Open Water  och vill lära dig mer om hur vi förebygger problem och bli en säkrare dykare, så är denna kursen för dig!
Många tycker att detta är den roligaste kursen av alla.

Beskrivning

Rescue Diver är en av de mest utmanande kurserna men också en av de mest belönade! Du kommer att bli mer säker i vattnet, förebygga samt lära dig hur man hittar och tar hand om ett pågående problem. Du tränas i situationer där andra kommer att behöva din hjälp och du får självförtroende och kunskaper för att kunna hjälpa till!

För att bli certifierad Rescue Diver behöver du ha genomfört en HLR och första hjälpen kurs inte äldre än två år. Vi genomför HLR och förstahjälpen kurs i anslutning till våra Rescue Diver kurser och kursen heter EFR.

Innehåll

I denna kurs kommer du att lära dig hur man hanterar nödsituationer, hur man identifierar ett problem samt hur man löser ett stora och små problem med olika tekniker.

Du kommer att lära dig: självräddning, identifiera symptom på stress, panik, medvetslöshet, att hantera en nödsituation och räddningsutrustning.

Pris

4 200 kr
I kurspriset ingår teorimaterial och ett certifikat. EFR kursen tillkommer. Behöver du hyra av dykutrustning så tillkommer även detta.

Datum

Kursen genomförs löpande och det är bara att kontakta oss för att boka eller få svar på dina frågor!

Se kursschema för aktuella kursstarter

Viktigt!

Du måste ha fyllt 12 år och vara en certifierad Advanced Open Water Diver för att gå Rescue Diver kursen. Innan certifiering behöver du gå EFR kursen. Du behöver också vara van vid vatten och har grundläggande simkunskaper samt vara vid god hälsa.

Andra kurser

Master Scuba Diver

Night Diver

Aware Coral Reef Conservation