VRAKDYKARENS ROSTIGA BEKÄNNELSER

av Michael Wolhardt - Boksläpp hos oss den 19 Februari

Lördagen den 19 februari kl 13.00 har vi boksläpp, välkommen!

Äntligen en bok om dykning! Missa inte denna möjlighet att höra författarens egna tankar med möjlighet att ställa frågor och att få din nyinköpta bok signerad.

Med Michaels egna ord,
Med mer än 25 år där dykning varit mitt jobb, är de fina dyken fler än jag kan minnas. Men jag tackar mitt minne för att jag kommer ihåg de dyken som inte var lika fina, men desto mer lärorika. Det är dags för mig att bjuda tillbaka och dela med mig av det som lärt mig mycket om dykning”

Michael Wolhardt

Jag fick mitt första cyklop som 7 åring och efter det var det kört, det var dykare jag skulle bli! Provade apparatdykning som 15 åring men intressena har varit många, allt från kampsport till att meka sönder gamla bilar. Dykningen kom igång på allvar först 10 år senare och då var det kört på riktigt!

Bytte 1995 ut mitt dåvarande yrke som snickare till att börja jobba med dykning på heltid och har inga planer på att nu många år senare ändra på det. Att jobba med dykning är också att jobba med människor vilket ger otroligt mycket.

Jag har drivit dykutbildning i egen regi sedan år 1999. Blev NAUI Tech instruktör år 2000. Är utbildad inom NAUI, PADI och IANTD och startade SwedTech Diving 2003 som numera är en utbildningsorganisation med inriktning på teknisk dykning.

Jag är en vraknörd men uppskattar ändå all typ av dykning. Jag tycker att kontrasterna mellan olika dykmiljöer berikar dykningen. Upplevelserna som resor ger är något som har blivit ett gift, ett skönt gift. Reser så mycket jag hinner både med och utan dykutrustning.