Våra instruktörer

PADI Master Scuba Diver Trainer - Patrik Tuvesson

PADI Master Scuba Diver Trainer

SwedTech Instructor

Jag trivs bäst i vattnet. Jag har varit tävlingssimmare, ytbärgare i flygvapnet och jag tog mitt första dykcertifikat 1990. Det har blivit dykning i nästan alla världens hav och som tur är så finns det mycket mer att upptäcka. 

När jag dyker för min egen del så blir det vrakdykning eller undervattensfotografering. Men många av mina dyk är för att lära ut dykfärdigheter. Jag undervisar i två olika dykorganisationer, PADI och SwedTech. 

Jag hoppas att vi träffas snart så att jag kan hjälpa dig!

Open Water Scuba Instructor - Martin Palmqvist

PADI Open Water Scuba Instructor

Jag är en glad utomhusperson. Trivs bäst ute i naturen och gärna under ytan. Har alltid älskat att gå på äventyrliga upptäcktsfärder och i havet finns så mycket att upptäcka! 

Började dyka år 2000 och eftersom jag gärna reser har jag sedan dess hunnit uppleva mycket både på land och under ytan. Gillar all dykning men får jag välja blir det undervattensfotografering av det allra minsta man kan hitta. När jag inte dyker jobbar jag som skolledare och lärare på en gymnasieskola i Lund som jag äger och driver sedan 2006.

Har jobbat med undervisning främst för barn och ungdomar sedan 1990. Att få dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter till fler människor är det bästa man kan få göra!

Open Water Scuba Instructor - Patrik Gustavsson

PADI Open Water Scuba Instructor

Jag är en dyktokig IT kille som tar varje chans att komma i vattnet och under ytan, om än bara för ett kort och grunt dyk. Dyker lika gärna i kallt och grumligt vatten som i varmt och klart. Det har blivit en hel del dykresor där jag fått uppleva världens olika hav och djurliv vilket är helt fantastiskt. 

När jag inte dyker för min egen skull så finns det inget roligare och mer givande än att utbilda nya dykare eller hjälpa redan certifierade dykare att utveckla sina färdigheter. Jag är aktiv instruktör här på Malmö Dykskola och utbildar i PADI kurser, allt från ”prova på dyk” till Divemaster nivå. Jag ser verkligen fram emot att vara med på just din utvecklingsresa inom dykning på någon av våra kurser. Hoppas vi ses snart!

PADI Course Director - Richard Sundstedt

PADI Course Director

För mig är dykning synonymt med glädje. Att som instruktör kunna förmedla denna glädje till andra är synonymt med dubbel glädje. 

Som PADI Course Director utbildar jag mestadels nya dykinstruktörer. Jag utbildar även PADI Tec dykning. 

Är intresserad av alla former av dykning men för tillfället känner jag störst glädje om jag får sätta på mig min ”sidemount”-utrustning och dyka in i någon vacker grotta.