SCUBA DIVER

En Scuba Diver kurs är lite kortare än Open Water Diver kursen och passar dig som har dåligt med tid men vill börja dyka.
Som Scuba Diver behöver du dyka med en PADI Divemaster, Assisterande Instruktör eller Instruktör.

Beskrivning

Med ett Scuba Diver certifikat kommer du att kunna:

  • Utföra dykning under tillsyn av en professionell dykare till ett maximalt djup av 12 meter.
  • Få dina dykflaskor luftfyllda, hyra eller köpa dykutrustning och delta i dykaktiviteter inom dina begränsningar och under tillsyn.
  • Fortsätta lära dig och komplettera med Open Water kursen och andra special kurser. Om du vill kunna dyka utan tillsyn av professionell dykare, är Open Water kursen ett krav.

Innehåll

Denna kurs är indelad i 3 kategorier:

  • Du kommer att få teoretiska kunskaper om dykning genom självständiga studier. Du kommer att genomföra de första tre delarna av de fem teoridelarna av Open Water Diver kursen. Du kommer att lära dig grund principerna om apparatdykning.
  • Dykträning under poolliknande förhållande för att lära dig grundläggande dykteknik. Dessa dyk är de tre första av de totalt fem som ingår i Open Water kursen.
  • Två dyk i havet där du använder dina nya kunskaper och utforskar. Detta är två av de fyra dyk som ingår i Open Water kursen.

Viktigt!

Du måste ha fyllt 10 år för att vara med på en Scuba Diver kurs. Du behöver också vara van vid vatten och har grundläggande simkunskaper samt vara vid god hälsa.

Pris

5 300 kr
I kurspriset ingår teorimaterial,  lån av dykutrustning och certifiering.

Datum

Kursen genomförs löpande och det är bara att kontakta oss för att boka eller få svar på dina frågor!

Andra kurser

Open Water Diver

Adventure Diver

Peak Performance Bouyancy