DISCOVER SCUBA DIVING

PROVA-PÅ-DYK

Discover Scuba Diving är en möjlighet att prova på dykning samtidigt som det är en introduktion som ger en försmak av vad grundkursen Open Water Diver innebär. Detta är en perfekt aktivitet om du vill prova på dykning innan du anmäler dig till Open Water Kursen.

Beskrivning

Denna aktivitet kan hållas i pool, från en strand eller från en båt. Du har möjlighet att påverka hur vi genomför dykningen, vi genomför den alltid på ett professionellt och säkert sätt. Om du är intresserad av att bli en certifierad Open Water Diver så är denna aktivitet ett bra sätt att få reda på var dykning innebär.

Innehåll

Du kommer att lära dig dyksäkerhet och dykteknik av en professionell dykinstruktör. Om du gör ett dyk i havet kommer du först att träna på grunt vatten. Du kommer även att lära dig lite om utrustning, hur man andas under vatten och dykkunskaper som du kommer att använda dig av under framtida dyk, och sist men inte minst, du kommer att ha kul!

Viktigt!

Du måste ha fyllt 10 år för att gör denna aktivitet. Du behöver också vara van vid vatten och har grundläggande simkunskaper samt vara vid god hälsa.

Pris

900 kr
I kurspriset ingår lån av dykutrustning.

Ett presentkort är den perfekta gåvan.

Datum

Under sommaren fr.o.m. midsommar  är vi i havet efter dina önskemål om datum och tid. 

Kursen genomförs löpande och det är bara att kontakta oss för att boka eller få svar på dina frågor!

Anmäl intresse

Andra kurser

ReActivate

Scuba Diver

Emergency First Response Provider