RÖDA HAVET 2021

Följ med Malmö Dykskola till Röda Havet!

Den 17-24 november 2021 gör vi vår första resa till Röda Havet.

Röda Havet är ett av världens bäst bevarade dykvatten men stor variation av vad man kan få se. Korallträdgårdar, vrak i mängder, väggdyk, platåer, små fiskar, stora fiskar samt mängder av koraller och andra havsvarelser.

Vår första tur gör vi med livaboarden MV Nouran som ingår i Red Sea Explorers dykflotta.

Vi kommer att ta en sydlig rutt för att fånga det sista av sommarvärmen. Vi har valt South och St. Johns för att denna rutt bjuder på mycket dykning för alla oavsett erfarenhet. Vi vill att även nybörjare ska ha en möjlighet att kunna få uppleva Röda Havet. Vi bor på båten, dyker 3-4 dyk per dag. Äter gott och njuter av solen på soldäck.

Det rekommenderas att vara Advanced Open Water Diver för att kunna få ut maximalt av dina dyk men det är inget måste. Är du Enriched Air Diver (Nitrox) får du också ut mer av dina dyk och din resa. På båten finns möjlighet att hyra dykutrustning för hela veckan. Komplett utrustning kostar 130 Euro för en vecka. Vikter, tank, luft- och nitroxfyllning ingår i grundpaketet.

Vi reser med Scuba Travel och Martin Palmqvist från Malmö Dykskola kommer att vara reseledare. På resan kommer det att finnas möjlighet att göra Padi Specialties till rabatterade priser. 

Pris för resan inklusive flyg, transfer, helpension och all dykning: SEK 17995 per person.

Se gärna pdf-folder för mer information om resan.

Har du frågor så hör av dig till martin.palmqvist@malmodykskola.se

För intresseanmälan eller frågor kontakta oss!